Loinveste Residence

In the central space of the floor, it was considered a large "pause moment" area, which provides a gathering place for family activities, thus breaking the traditional transition area between private and common.

 

On the first floor are located three bedrooms and their bathrooms. The rooms and office located in the elevations have a pleasant rural landscape, characteristic of the region. This plan has some moments of rupture – interior/exterior – resulting from a clear intention to discover the relationship between light and the absence of it.

LOCATION

Oliveira do Bairro, Aveiro, Portugal

TYPOLOGY

2 Semi-detached 4-bedroom houses

ARCHITECTURE: Arq.º Clóvis Lopes

ENGINEERING: Eng.º Bruno Rocha  

DESIGN: Gilberto Duarte & Hélder Ferreira

2009, May

Facade of the House
Facade of the House
press to zoom
House Entrance
House Entrance
press to zoom
Kitchen
Kitchen
press to zoom
Details | Stairs
Details | Stairs
press to zoom
Details | Stairs
Details | Stairs
press to zoom
Bedroom
Bedroom
press to zoom
Living room
Living room
press to zoom
Details | Outdoor
Details | Outdoor
press to zoom
Dining room
Dining room
press to zoom